fbpx

На Тролейбусній у Франківську облаштовують нові доріжки. ФОТО

Суспільство 13:48, 09.06, 2016

Зараз в Івано-Франківську у ремонтних роботах є 200 різних об'єктів благоустрою, 50 з яких – двори.

Про це 8 червня заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Він оглянув один з таких – на вул. Тролейбусній, 2, 4, 6.

Про ремонт детальніше розповів депутат міської ради Андрій Строїч. Вів зазначив, що тут роботи розпочались ще минулого року. Тоді відремонтували частину ділянки, а тепер продовжують роботи. Так, заплановано повністю забрукувати пішохідну зону, встановити лавки, прокласти доріжку до смітників.

На думку мешканців двору, цей ремонт був просто необхідним. Адже під час дощів подвір’я оберталось на суцільну водойму. Після часткового ремонту переходити вулицею стало комфортніше, отож тепер чекають на комплексне завершення благоустрою.

"Ми крок за кроком ремонтуємо двори у різних мікрорайонах міста. Нове життя отримують ті вулиці, де роками і навіть десятиліттями не виконували жодних робіт. По можливості, намагаємось робити комплексний ремонт. Закликаю іванофранківців бути активними та ініціативними. Ваша увага до власного двору, вулиці – це основа співпраці з міською владою",  зазначив Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: