fbpx

На центральній площі Косова влаштували масову "Руханку"

Спорт 16:16, 18.04, 2019

Днями, на майдані Незалежності м. Косова зібралося чимало школярів для участі у щорічному масовому фізкультурно-оздоровчому заході «Руханка. Крок до здоров’я», присвяченому Всесвітньому Дню здоров’я.

Основною метою такого спортивного дійства є пропаганда здорового способу життя, формування у дітей та молоді любові до фізкультури і потреби у щоденній руховій діяльності, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Цього дня до спортивних вправ долучилися відомі спортсмени Косівщини, вчителі фізичної культури, діти косівського ліцею ім. Пелипейка, Косівських ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та №2, Старокосівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Вербовецької ЗОШ І-ІІ ст., діти пільгових категорій району, для яких цього дня районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводив майстер-клас з писанкарства. У заході взяли участь чиновники.
Спортивне свято здоров’я вела культорганізатор районного центру дитячої творчості Надія Кіт. Зарядку проводили ветеран спорту Микола Рабинюк, який нещодавно повернувся з Чемпіонату світу з легкої атлетики, вчитель фізичної культури Косівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Іван Крицкалюк та керівник хореографічного гуртка РЦДТ Іванна Козуб’як. Під ритмічне звучання музики рухалися всі присутні на майдані, пропагуючи власним прикладом дружнє ставлення до занять фізичною культурою і спортом.

Наприкінці спортивного дійства, яке подарувало його учасникам позитивні емоції та гарний настрій, очільники району нагородили Миколу Рабинюка грамотою за активну життєву позицію, значний успіх та високі досягнення на спортивному Олімпі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: