fbpx

На Тисмениччині правоохоронці вилучили вантажівки, які незаконно добували гравій

Суспільство 17:55, 05.10, 2016

Із русла річки Бистриця Надвірнянська поблизу села Березівка Тисменицького району три вантажних автомобілі марки "КрАЗ" і один "КамАЗ" з навантажувачем марки "Твекс" здійснювали незаконний видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

Поліція виїхала на місце події та задокументувала факт порушення. Транспортні засоби було вилучено та поміщено на майданчик тимчасового утримання, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Відповідно до законодавства піщано-гравійна суміш відноситься до корисних копалин державного значення, тож такі дії є кримінальними.

Особами, які займалися видобутком та перевезенням гравію, як встановила поліція, є житель Тлумацького району, водії-перевізники із Тисменицького району та житель Івано-Франківська.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Стосовно порушників відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення згідно з ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр, а також корисних копалин загальнодержавного значення). Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: