fbpx

На Тисмениччині проживає майже чотири десятки офіційно зареєстрованих переселенців

Суспільство 17:33, 30.07, 2014

39 громадян України зі східного регіону та АР Крим, з яких восьмеро дітей, які вимушено покинули свої домівки, офіційно перебувають у Тисменицькому районі.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Івано-Франківської ОДА, такі дані подає районний відділ управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в області. Втім, це далеко не точна цифра, адже не всі переселенці реєструються у відповідних органах, а проживають у родичів чи друзів. Опікуються вимушеними мігрантами і дбають про добрі умови їх проживання районна та місцева влада.
 
Про це йшлося на засіданні районного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Його провів заступник голови Тисменицької районної державної адміністрації Іван Когуч, який очолює штаб.
 

Тимчасово проживають люди зі Сходу України у приватному секторі. В основному це мешканці Донецької та Луганської областей, є також із Криму і Полтави. Щоденно ведеться облік вимушених переселенців, вивчення їх потреб. За словами начальника районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в області Михайла Лазаренка, зауважень до проживання не було жодних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: