fbpx

На Тисмениччині заєстрували рекорд найбільшої композиції металічних Тризуба й Хреста. ФОТО

Суспільство 16:07, 30.10, 2018

28 жовтня у селі Красилівка Старокривотульської сільради під час поминальних заходів експерт Національного реєстру рекордів зареєстрував рекорд "Найбільша композиція з металу Тризуба й Хреста".

Поминальні заходи відбувалися на горі Циганка у селі Красилівка Старокривотульської сільської ради і були присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні та борців за кращу долю України, інформує прес-служба Тисмницької РДА.

Експерт Національного реєстру рекордів Павло Горішевський зафіксував, що Пам'ятник Героям Небесної Сотні та Воїнам, що загинули у війні на Сході України, має висоту 9,15 метра, та вручив відповідний сертифікат голові ГО "Старокривотульська асоціація розвитку території" Володимирові Цапаю, а той передав документ на зберігання до Старокривотульської школи.

Залізний монумент встановлено на горі Циганка (345 м) 19 жовтня 2014 року.

Завершилося дійство символічним салютом в честь пам’яті за усіма героями, який здійснили із старовинної козацької гармати козаки із Нових Кривотул.

Нагадаємо, недавно в Івано-Франківську 773 особи у наголовниках із зображенням фруктів, овочів, м'яса, каші та склянок з водою встановили рекорд України з "найбільшої кількості людей у наголовниках в одному місці". Рекорд не оминув увагою відомий ведучий Майкл Щур.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: