fbpx

На Тисмениччині чоловік вкрав у знайомого телефон

Суспільство 18:23, 03.03, 2018

З повідомленням до місцевого відділу поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району, який повідомив про те, що невідома особа з його квартири вчинила крадіжку його мобільного телефону марки "Самсунг".

В ході проведення оперативних заходів тисменицькі правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний знайомий потерпілого, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою.

Як з’ясувалося, ввечері зловмисник прийшов у гості до заявника, де вони разом розпивали алкогольні напої.  Коли господар вийшов з будинку, захмелілий товариш-односелець скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, непомітно поцупив мобільний телефон потерпілого, після чого спокійно пішов додому.

У скоєному лиходій зізнався та розповів поліцейським про те, що крадений мобільний пристрій продав невідомому, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді  штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: