fbpx

На Прикарпатті сільського священика підозрюють у побитті депутатки

Суспільство 14:20, 23.07, 2018

Тисменицький відділ поліції за заявою депутатки Підпечарської сільської ради Ольги Герінгер-Гринишин відкрив кримінальне провадження щодо місцевого священика Ігоря Приймака за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України – нанесення легких тілесних ушкоджень.

За клопотанням слідчого Тисменицький районний суд призначив експертизу для з’ясування, які саме тілесні ушкодження були спричинені жінці – їхній характер, ступінь тяжкості, давність утворення.

Як йдеться в ухвалі суду, потерпіла звернулася в поліцію з заявою про те, що 10 липня на подвір’ї церкви Різдва Христового (УПЦ КП) у селі Підпечари її побив односельчанин.

Мова йде про конфлікт між депутаткою Підпечарської сільської ради Ольги Герінгер-Гринишин та священиком церкви Різдва Христового Ігорем Приймаком.

Донька потерпілої Зоряна Герінгер-Гринишин розповіла, що священик біля церкви зняв із штанів ремінь та побив ним її маму, яка є парафіянкою УГКЦ. Також жінка зазначила, що це не перший конфлікт, який виник між її мамою та отцем.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: