fbpx

На Тисмениччині затримали крадія велосипеда

Суспільство 14:05, 27.07, 2017

Велосипед з двору господаря вкрав підпилий односельчанин.

Працівники Тисменицького відділу поліції в ході проведення слідчо-розшукових заходів встановили особу, підозрювану в причетності до вчинення крадіжки двоколісника.

До місцевих правоохоронців за допомогою звернувся 40-річний мешканець одного з сіл району, який повідомив про крадіжку велосипеда марки "TRASTY". Під час проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки може бути причетний 42-річний односельчанин потерпілого.

Як було встановлено, зловмисник, перебуваючи напідпитку, проходив біля господарства потерпілого. Помітивши у дворі велосипед, він викрав його і поїхав на ньому додому.

Поцуплений двоколісник правоохоронці вилучили та після проведення слідчих дій повернуть законному власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: