fbpx

На Верховинщині чоловік, захищаючись, вдарив товариша ножем у живіт

Суспільство 12:28, 19.04, 2018

До чергової частини Верховинського відділення поліції надійшло повідомлення від медпрацівників районної лікарні про те, що до них "швидкою допомогою" доставлені два чоловіки, жителі одного із сіл району. У 54-річного діагностовано проникаюче ножове поранення черевної порожнини, а в 47-річного – черепно-мозкова травма, забійні рани голови, струс головного мозку, синці та садна в різних ділянках тіла.

Поліцейські з’ясували, що чоловіки спільно працювали у роботодавця. Після чого старший із них прийшов у гості до молодшого товариша. Під час розпивання алкогольних напоїв між захмелілими чоловіками виник конфлікт, в ході якого 54-річний гість схопив до рук дерев’яну табуретку та ударив нею по голові 47-річного господаря, а той, у свою чергу, захищаючись, схопив кухонного ножа та завдав ним удару в область живота товаришу, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення.

На момент бійки до будинку зайшов брат господаря, котрий викликав "швидку допомогу", а медпрацівники повідомили до поліції.

За цим фактом щодо обидвох чоловіків розпочато кримінальні провадження. Молодшому інкримінують  ст. 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони), а дії старшого кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: