fbpx

На Верховинщині у "Творчій криївці" реабілітують волонтерів

Суспільство 17:54, 04.10, 2016

Реабілітаційний заїзд для волонтерів, який проходить у Криворівні на Верховинщині, триває тиждень, зараз він добігає кінця.

"На сьогодні найважливішим з того, що ми робимо, є перший відновлювальний заїзд на основі методу "творча реабілітація", на який ми запросили волонтерів", – розповідає в соцмережі керівниця проекту "Творча криївка", художниця Віталіна Маслова.

Читайте: "Творча Криївка" на Верховинщині розпочинає нові проекти. 

"Якщо зібрати таку групу та пожити навіть п’ять днів разом – це ВЖЕ терапія. Терапія проти відчуття безсилля та неможливості змінити цю країну. А коли ці прекрасні люди разом ще й малюють, співають, ставлять жартівливі сценки, щоб поздоровити колегу з днем народження… Слів нема від радості та усвідомлення того, що майбутнє нашої країни – є!" – ділиться враженнями від спілкування з групою волонтерів Віталіна Маслова.

Серед тих, хто проходить реабілітацію Карпатами, спілкуванням та малюванням, – волонтери з Києва, Львова, Франківська, Дніпропетровська. 

"Що відбувається, коли збираються різні люди, об'єднані одним – волонтери за покликанням? Самостійні, незалежні, гострі і справедливі. Я зараз у такій компанії – це круто", – відгукнулася учасниця проекту, волонтерка ГО "Промінь-ІФ" Вероніка Дичковська. 

Проект потребує допомоги у забезпеченні розхідними матеріалами для творчості. 

Для допомоги: Картки Приватбанк МАСЛОВА ВІТАЛІНА
Українська гривня 5168 7572 8483 4605 (оперативні витрати), 5168 7556 1054 0243 (безготівкові витрати)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: