fbpx

На війні загинули п'ять українських бійців

Суспільство 12:00, 24.11, 2017

За минулу добу у зоні проведення АТО загинули 5 українських військових, ще 4 отримали поранення.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку ворога, зокрема і одне бойове зіткнення. Майже у кожному випадку військовослужбовці Збройних Сил України відповідали противнику прицільним вогнем", – йдеться у повідомленні. 

Найгарячіше було на Луганському напрямку на підступах до Кримського. Бойове зіткнення тривало близько восьми годин. Українськими бійцями було знищено чотирьох окупантів, ще п’ятьох – поранено. На жаль, загинули і чотири наші військові, ще двоє були поранені.

На Донецькому напрямку найгарячіше було на Приазов’ї. Там російські найманці випустили більш як два десятки мін різних калібрів. Озброєння БМП, гранатомети і стрілецьку зброю вони застосували поблизу Павлополя, а біля Водяного незаконні збройні формування вели вогонь із гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Загалом за минулу добу загинуло п’ять українських військових, ще чотири – отримали поранення. Стан здоров’я одного військовослужбовця важкий, трьох – задовільний. Втрати ворога за цю добу 17 чоловік: 8 – загиблих і 9 – поранених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: