fbpx

На Всеукраїнському форумі ветеранів АТО в Яремчі чекають Муженка і Порошенка

Суспільство 17:46, 23.10, 2018

Всеукраїнський форум ветеранів АТО "Проекти та ініціативи" відбудеться 26-28 жовтня у місті Яремче на Івано-Франківщині.

Як повідомив КУРСу співорганізатор форуму, очільник Міської асоціації учасників АТО Василь Андріївна Всеукраїнський форум ветеранів АТО "Проекти та ініціативи", який відбудеться 26-28 жовтня у Яремчі, чекають представників ветеранських спілок та організацій з 18 областей України, а також делегатів від волонтерських ініціатив та реабілітаційних проектів.  

Також на ветеранський форум запросили Президента України Петра Порошенка, начальника Генштабу Віктора Муженка, командувача ООС Сергія Наєва, міністрів соціальної політики, охорони здоров’я, культури і туризму. На цей час, повідомив Василь Андріїв, свою участь підтвердив Муженко, очікують відповіді та представників від МОЗ і Мінсоцполітики та Адміністрації Президента.

Мета форуму – презентація успішних проектів ветеранського руху і волонтерських об'єднань. Обмін досвідом та розгляд можливості спільної співпраці в питаннях соціального, лікувального та реабілітаційного характеру. Питання забезпечення житлом, працевлаштування та можливості відкриття власної справи завдяки допомозі успішних стартапів, які вже реалізовані.

"Для нас це дуже важливий захід, адже вперше ми організовуємо таку масштабну подію із залученням спілок усієї України. Впевнені, що ми гідно представимо нашу область, проекти та напрацювання, а організації інших міст зможуть презентувати свої успішні проекти. Це фактично стартовий майданчик для нашого спілкування і подальшої взаємодії", – анонсують форум франківці. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: