fbpx

На вулиці +14 °С, а в квартирах +26 °С, – іванофранківці нарікають на СТЕК

Суспільство 12:38, 09.02, 2016

Сьогодні температура повітря в Івано-Франківську сягає +14 °С. Мешканці міста нарікають на те, що ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" продовжує подавати тепло у помешкання, як і раніше. Через це франківцям доводиться відкривати вікна.

Користувачі соцмереж обурюються, що при нинішній ситуації компанія марнує газ. Припускають, що все для того, щоб наприкінці лютого вислати абонентам великі рахунки.

"Надворі +8, батареї валять так, як в -20. З відкритим вікном температура в квартирі +24. Дзвоню в недолугий "СТЕК" – трубки не беруть. В нас немає газу? Чи десь в адекватній країні такі температури є в приміщеннях в опалювальний сезон? Глобальне потепління?  Не чули. Все це шапіто просто для того, щоб в кінці місяця намалювати нормальний прайс в чек? Який механізм відмови від послуг цієї горе-кантори?" – написав XaoRa XaoRa у спільноті "Комуналка ІФ" близько 11 години ранку.

"Станіславська теплоенергетична о***ла. Це один з найтепліших місяців був, вдома спека, рахунок на всі гроші…"  пише Nastya Gagarina

Користувачі пишуть, що аналогічна ситуація і з ДП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

"Сумно від цих реалїй, адже це мільйони, випущені в повітря без потреби. А потім тішать субсидіями. Для кого вони?"  цікавиться Леся Соловій-Якимечко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: