fbpx

На вулиці Микитинецькій встановили дорожні знаки та нанесли пішохідні розмітки

Суспільство 17:28, 24.11, 2017

З кожним днем вулиця Микитинецька стає більш комфортною. Дбаючи про безпеку мешканців, депутат-укропівець Віталій Мерінов регулярно звертається до місцевої влади щодо встановлення дорожніх знаків та пішохідних розміток.

Так, недавно встановили знаки для зупинки громадського транспорту та нанесли розмітку  пішохідних переходів. Також днями на одному із небезпечних поворотів було встановлено знаки головної дороги та напрямок повороту. Як зазначив депутат, протягом останніх років транспортні засоби тричі протаранювали паркан та виїжджали на територію будинку на Микитинецькій, 84, повідомляє прес-служба "УКРОПу".

"Шкода, що про такі, здавалось би, "дрібниці", досі ніхто не подбав. Тоді як людських жертв вдалось уникнути тільки дивом. Усі без винятку: і пішоходи, і водії – мають дотримуватись правил дорожнього руху, зважати на розмітки та знаки. Надіюсь, завдяки цим заходам більше не повторюватимуться схожі випадки!" – зазначив Віталій Мерінов.

Також з ініціативи депутата комунальники зрізали старе дерево, яке після недавнього буревію вкрилося тріщинами і загрожувало життю пішоходів. А у разі падіння могло пошкодити лінії електропередач.

На щастя, проблему усунули в найкоротші терміни.

 

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: