fbpx

На вулиці Шевченка у Франківську вирвали лавки, щоб дати дорогу машинам. ФОТО

Суспільство 13:20, 25.11, 2018

Розкопки на в'їзді до вулиці Шевченка з Гординського у Франківську перегородили заїзд автомобілям. З іншого боку на цю частину вулиці заїхати на авто теж неможливо – загороджено болардами.

Ситуацію на вулиці Шевченка показали у соцмережах.

Франківці звернулися до комунальників в офіційній групі у Фейсбук, щоби ті відкрили проїзд для автомобілів і не наражали на небезпеку пішоходів. 

"Відкрийте тимчасово боларди на Січових Стрільців – Шевченка! Бо, у зв’язку із монтажними роботами на Гординського – Шевченка, частина Шевченка опинилась закритою з обох сторін.

1

І ось до чого це привело. Нетерплячі автомобілісти вирвали і покидали лавки і тепер заїздять з Гординського через пішохідний перехід, їдуть по пішохідній частині Шевченка і наражають на безпеку пішоходів, серед яких багато дітей!"  описав проблему у групі Комуналка ІФ франківець Юрій Чабан. 

На пост відреагував працівник КП "Електроавтотранс" ІФ" Максим Сич. І з нього розгорнулася гостра дискусія. 

"Дивно, протягом тижня були відкриті, щодня ходив. А кермувальники-вандали – теж варті порції критики", – вважає Сич. 

"А як мали виїхати власники автівок, які проживають на цій вулиці або там працюють?" – виступив на захист водіїв Денис Боднарчук-Грита. 

Сич порадив звернутися до законних способів вирішення проблеми – викликати поліцію, звернутися на черговий номер виконкому 15-80. "Але псувати комунальне майно найпростіше", – робить висновок Сич. 

"Власники авто мали знайти можливість опустити електричні боларди на Січових, а не виривати лавки", – підтримав Юрій Чабан. І додав, що вандалізм має каратися.

"Дія мешканців – це вже наслідок безмізкості тих, хто перекрив вулицю з обох сторін", – відповів Боднарчук-Грита. 

Розкопки, які перекрили вїзд на Шевченка з Гординського, сталися в п'ятницю. Мешканців про проблеми з проїздом не попереджали.   

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: