fbpx

На вулицях Франківська працюватимуть інспектори з паркування. ВІДЕО

Суспільство 11:02, 24.08, 2018

На вулицях Івано-Франківська з’являться інспектори з паркування. 27 вересня вступає в дію Закон України, який надає повноваження операторам паркування складати відповідні адмінпротоколи і приписи та здійснювати штрафування недобросовісних водіїв.

Для того, щоб в Івано-Франківську запрацювали інспектори з паркування, відповідне рішення мають прийняти чиновники. Це питання вже порушували не раз, йдеться в сюжеті ОТБ "Галичина".

За словами заступника начальника Управління транспорту і зв'язку Андрія Гіглюка, вже кілька місяців контроль за сплатою за паркування у відведених місцях зобов'язані здійснювати Муніципальна інспекція з благоустрою та Муніципальна варта.

Найімовірніше, що депутати Івано-Франківської міськради розглянуть це питання на початку вересня.

Заступник міського голови Микола Вітенко сподівається, що прийнятий закон допоможе навести порядок з паркуванням у центрі міста. Операторам паркування також надаватиметься право штрафування недобросовісних водіїв. А інспектори з паркування отримають право на місці виносити постанови за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: