fbpx

На виборах найбільші правопорушення будуть відбуватись з боку Адміністрації Президента, – Дерев’янко

Політика 17:01, 18.01, 2019

На цих виборах найбільші правопорушення будуть відбуватись з боку Адміністрації Президента, оскільки вона вже формує мережу зі скупки голосів.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомив народний депутат України, один з лідерів партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко.

"Вже те, що зараз відбувається, говорить про те, що найбільші ризики і правопорушення будуть з боку Адміністрації Президента. Вони вже формують мережу зі скупки голосів, мережу людей, які будуть платити кошти за голосування. Далі комісії будуть вважати так, як їм потрібно, і це найбільші ризики насправді", – заявив депутат.

За словами Юрія Дерев'янка, очевидно, що вся правоохоронна система не буде працювати на те, щоб припиняти кримінальні правопорушення, пов'язані з підкупом виборців.

"А це є найбільшим злочином, оскільки це замах на демократію. Але я вам гарантую, що жоден правоохоронний орган не буде фіксувати правопорушення з боку кандидата в президенти Порошенка і його команди. Це означає, що ці вибори будуть максимально брудними, побудованими на залякуванні, на скупці, на фальсифікаціях", – зазначив він. 

Нагадаємо, з початку передвиборчої кампанії 31 грудня 2018 року поліція вже зафіксувала 47 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: