fbpx

На Яремчанщині юнак за борги спалив автомобіль знайомого

Суспільство 14:50, 03.03, 2017

До Яремчанського відділення поліції звернувся 44-річний місцевий мешканець та повідомив, що невідомі спалили його автомобіль "Москвич".

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події правоохоронці за гарячими слідами встановили та затримали двох підозрюваних у вчиненні цього злочину осіб. Зловмисниками виявились 18 та 22-річні мешканці сусідніх сіл, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці з’ясували, що до підпалу причетний лише один із них – 18-річний. У скоєнні злочину він зізнався та розповів, що автомобіль він підпалив через те, що власник не віддавав заборговані йому кошти.

В ході слідства правоохоронці встановили, що юний зловмисник причетний до скоєння двох крадіжок з автомобілів на території міста, в одній з яких йому допомагав його спільник – 22-річний товариш.

Як з’ясувалося, зловмисники напередодні, зламавши замок у водійських дверцятах автомобіля ВАЗ 2107, який знаходився на подвір'ї 30-річної яремчанки, проникли в салон та викрали дві автомагнітоли, телевізор "Філіпс" та водійське посвідчення.

Після чого молодший зловмисник на цьому не зупинився та викрав з автомобіля, що знаходився на подвір’ї 54-річного місцевого мешканця, панель до автомагнітоли, сумочку з CD-дисками, акумуляторну батарею, водійське посвідчення та документи на автомобіль. Проник він у салон, розбивши віконне скло дверей автівки.

Викрадені речі поліцейські вилучили та повернуть власникам.

Зловмисників правоохоронці виявили на міському автовокзалі за гарячим слідом після підпалу автомобіля. Їх затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру вчинення вказаних злочинів.

За фактами крадіжок та умисного пошкодження майна шляхом підпалу правоохоронці розпочали кримінальні провадження. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: