fbpx

На ярмарку солодощів та книжок для онкохворого Станславчика Фармуги зібрали солідну суму. ФОТО

Суспільство 07:25, 25.08, 2018

Вчора в Івано-Франківську дружини учасників АТО та активісти влаштували благодійний ярмарок, щоб зібрати гроші для лікування сина ветерана, захисника України Андрія Фармуги.

"ЛЮДИ! Ви – прекрасні! Незважаючи на дощ, свято і що нас було порівняно мало цього разу, нам вдалося зібрати поважну суму коштів! Дякуємо усім, хто придбав наші солодощі та книги або ж зробив пожертву у скриньки!" – повідомила у спільноті "Ми допоможемо разом!" франківчанка Людмила Лінник. 

Це вже другий ярмарок для онкохворого хлопчика. Як писав КУРС, у липні на Німецькому озері також проходив благодійний гастрофест "Станіславська мармуляда".

Книжки на ярмарок збирали з власних бібліотек. Солодощі дружини атовців спекли своїми руками. Оскільки це вже другий благодійний ярмарок, то франківці, що долучилися до благодійного заходу як покупці, приходили по конкретні солодкі вироби, як-от по смачні й барвисті пряники. 

"Ще зранку пекла! А щойно відвідала Благодійний ярмарок біля стоматполіклініки на стометрівці. Запрошую усіх не бути байдужими. Дитині потрібна наша допомога. Давайте зробимо пожертву і врятуємо Станіславчика Фармугу",  звернулася до франківців Світлана Оришко.

"Дякуємо нашим солодким господиням та господарям за солодощі і напої! Дякуємо хлопцям, без яких ми б не впоралися з усіма тими столами, книжками і т. д."  відгукнулися організаторки.

На лікування хлопчика зібрали 4652 грн на книжках і 13 636 грн на солодкому ярмарку. Разом 18 288 грн плюс 10 Є і 50 $, відзвітували вони. 

А сьогодні франківців кличуть на благодійний арт-пікнік "Острів" – буде добра музика, виставки, майстер-класи і презентації. Початок об 11 годині.

Станіслав син відомого у місті ветерана Андрія Фармуги. Недавно у Станіслава виявили гострий лейкоз – рак крові. Хлопчик в на цей час перебуває на лікуванні в Онкогематологічному відділенні в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні – проходить другий протокол.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915

Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:

Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

"Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги": facebook.com/groups/help.farmuga.stanislav/

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: