fbpx

На запрошення Олександра Шевченка батьки учасників АТО відпочивали у Буковелі

Суспільство 16:29, 26.11, 2018

Майже два десятки батьків учасників АТО з Івано-Франківська та Прикарпаття відпочивали у туристичному комплексі "Буковель". Протягом трьох днів вони насолоджувались карпатськими краєвидами, катались на підйомниках, відвідували процедури у спа-центрі, грали у боулінг.

"Коли боєць воює на фронті, це стрес для всієї сім’ї. Можемо тільки уявляти, як хвилюються батьки, які відправили свою кровинку на війну. Тому ці люди заслуговують повноцінного відпочинку. Сподіваюсь, у Буковелі вони зможуть бодай натрохи забути про всі жахи війни, з якими живуть щодня", – каже народний депутат України Олександр Шевченко.

Пані Ольга має двох синів. Обидвоє воювали на фронті: один – доброволець, інший – у складі Національної Гвардії. Жінка ділиться: поки діти обороняли Україну, хвилювалась та недосипала ночей. А для повноцінного відпочинку їй традиційно не вистачало жалюгідної пенсії, яку отримує.

"Я вперше в Буковелі. Дуже все сподобалось: харчування, умови проживання. Поїздкою дуже задоволена. Адже змогла відпочити і фізично, і духовно. Головне у таких подорожах – це спілкування. Коли розумієш, що є ще тисячі людей з такими ж переживаннями", – каже  мама учасника бойових дій пані Ольга.

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка четвертий рік поспіль організовує відпочинок для учасників українсько-російської війни. В Буковелі уже пройшли реабілітацію майже 1800 вояків та членів їхніх сімей. Це в основному дружини та діти. А от для батьків відпочинок організували вперше.

"Ці люди заслуговують на те, аби мати відпочинок. Адже вони виховали наших Захисників. Маю надію, що така програма стане традиційною", – зазначив керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка Віталій Мерінов.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: