fbpx

На запрошення Олександра Шевченка дітки-сироти з усієї України навчились кататись на лижах

Політика 21:41, 10.01, 2019

На запрошення народного депутата України Олександра Шевченка вже більш як 10 років туристичний комплекс "Буковель" навчає дітей-сиріт та дітей учасників українсько-російської війни кататись на лижах. Все – завдяки співпраці із Міжнародними благодійними фондами "Нове покоління" та Help Us Help The Children (HUHTC).

"Вже сотні дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали допомогу та можливість відпочити і оздоровитись на курорті. Ми і надалі будемо продовжувати цю роботу, оскільки розуміємо, що така допомога дітям є важливою та необхідною", – розповідає директор благодійного фонду Олександра Шевченка Володимир Юзюк.

Представник "Нового покоління" Ігор Патерус теж зростав у стінах інтернату. Каже, про такий активний відпочинок ця малеча могла тільки мріяти.

"Для цих дітей можливість покататися на лижах –  з області фантастики. Тому дуже вдячні Олександру Шевченку, який щороку надає таку можливість. Діти дуже задоволені", – каже Ігор Патерус.

Цього року на лижі стала майже сотня дітлахів. Більшість – вперше. Тому з ними працювали досвідчені інструктори туристичного комплексу.

"Складно було побороти свій страх. Але зараз ганяємо. І це круто", – ділиться враженнями Аліна Лабадюк.

"На лижах дуже класно їздити. Це дуже екстремально, враження неймовірні", – каже Карина Маркова.

Організатори зимового табору переконані: насичений відпочинок в горах є прекрасною можливістю урізноманітнити сірі будні дітей, які більшу частину життя проводять у стінах інтернатів, подарувати їм позитивні емоції та неймовірний настрій.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: