fbpx

На запрошення Віктора Шевченка першокласники із Рогатинщини вчились їздити на лижах. ФОТО

Суспільство 08:02, 21.12, 2018

Третій рік поспіль на запрошення народного депутата України Віктора Шевченка та за сприяння благодійного фонду Олександра Шевченка першокласники із Калуського, Рогатинського та Галицького районів навчаються їзді на лижах. Цього разу вишкіл пройшли школярі із Букачівців, Козарів, Журавеньок, Вишнева, Черніва, Чагріва, Журіва та Підмихайлівців.

"Зимові види спорту – це не тільки корисно, але й надзвичайно весело. Радію, коли маленькі першачки не читають про лижі у книгах, а вчаться спускатися з гори, маневрувати на буковельських схилах. Неодноразово помічав, наскільки такі поїздки є цікавими для малечі, батьків та вчителів. Думаю, всім вдалося подарувати позитивні емоції і святковий настрій",  сказав народний депутат України Віктор Шевченко.

Цього разу на лижі стали півсотні першокласників Рогатинщини. З ними працювали досвідчені інструктори туристичного комплексу.

"В мене двоє діток-першокласників. І вони вперше стали на лижі. Тому емоції переповнюють. Ми чудово провели час. Було весело і цікаво",  каже Тамара Гаргат із Букачівців. 
Крім катання на схилах, дітей розважали аніматори. Разом грали у різноманітні ігри та пізнавальні вікторини.

"Коли ми тільки розпочинали цю соціальну програму на Рогатинщині, мало хто вірив у те, що вона є безкоштовною. Пройшло три роки. Тепер батьки самі запитують, коли буде поїздка, формують списки та з задоволенням везуть дітей у Буковель",  розповідає голова Рогатинського УКРОПу Роман Дашавець.

З 2 січня до програми можуть приєднуватися й першокласники з інших шкіл Рогатинського району. Для цього потрібно записатись на поїздку в офісі УКРОПу за адресою: м. Рогатин вул. Галицька, 73, 204 кабінет або ж за телефоном 068 942 10 34.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: