fbpx

На здешевлення "теплих кредитів" для прикарпатців виділили 1 млн 200 тис. гривень

Суспільство 16:56, 13.03, 2018

Держенергоефективності та органи місцевого самоврядування вже четвертий рік поспіль реалізують місцеві програми здешевлення "теплих кредитів".

На сьогодні прийнято 107 місцевих програм додаткової підтримки населення та ОСББ при утепленні житла, що на 23% більше, ніж у лютому минулого року. Діє така програма і на Івано-Франківщині, реалізують її ОДА та РДА. 

Місцева влада у свою чергу збільшила фінансування програм здешевлення "теплих кредитів", повідомляється на сайті ОДА. На реалізацію місцевих програм у 2018 році виділено 115 млн грн, що на 28% більше порівняно із аналогічним періодом 2017 року, поінформував голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

На здешевлення "теплих кредитів" для прикарпатців виділили 1 млн 200 тис. гривень.

Він також закликав населення активно впроваджувати енергоефективні заходи та користуватися, окрім Урядової, місцевими програми здешевлення "теплих кредитів".

"У результаті Ви в рази зменшите витрати при реалізації заходів з енергоефективності, а після їх проведення рахунки за комунальні послуги скоротяться, в оселях буде тепло та затишно, вартість квартир зросте", – пояснив Савчук.

Інтерактивна карта реалізації місцевих програм "теплих кредитів" – на сайті Держенергоефективності. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: