fbpx

Надувні меблі: розвінчуємо міфи

Суспільство 18:40, 14.05, 2019

Надувні меблі не лише слугують засобами підтримки на воді, а й впевнено виконують роль зручних домашніх меблів. Але ці вироби все ще оповиті міфами та вигадками. Спробуємо їх розвінчати.

Надувні меблі набирають популярності. Адже якщо декілька десятків років можна було зустріти лише матраци та подушки, які використовували під час відпочинку на морі, то зараз існують і крісла, і пуфики, і дивани, і ліжка. І ці моделі не лише слугують засобами підтримки на воді, а й впевнено виконують роль зручних домашніх меблів.

 

Але надувні меблі все ще оповиті міфами та вигадками. Спробуємо їх розвінчати.

 

Міф 1. Надувні меблі незручні

Конструкція та матеріал виготовлення сучасних надувних меблів розроблені з урахуванням усіх потреб споживача, тому, щоб відчути зручність під час експлуатації, слід вибирати моделі під конкретні задачі.

 

1

 

Наприклад, якщо меблі вибираються для повноцінного сну (матраци, дивани), не слід заміняти їх товарами для пляжу.

 

Надувний матрац для сну має м'яку текстильну поверхню, яка не створює парникового ефекту, на ній не буде ковзати простирадло. Матрац для плавання має поверхню, яка швидко сохне.

 

Ліжко чи матрац для сну забезпечує необхідну підтримку хребта під час відпочинку, гарантує повне розслаблення м'язів. Такий виріб буде набагато товщим за матрац для плавання.

 

Міф 2. Надувні меблі непрактичні

Головні показники практичності такого типу меблів особливо яскраво проявляються при певних умовах, коли відсутня можливість використовувати звичайні меблі:

  1. Надувні меблі як місце відпочинку гостей. Спальний куточок організується швидко і у будь-якому зручному місці. Достатньо лише надути виріб за допомогою насоса. Так само швидко меблі демонтуються (здуваються) і складаються на збереження.

  2. Надувні меблі, які є в магазині Спок, під час подорожей дозволять зробити зручне спальне місце в наметі, в будиночку для кемпінгу, на задньому сидінні авто.

Практичність надувних меблів підтверджена ще тим, що їх легко вимити та висушити.

 

2

 

Міф 3. Надувні меблі небезпечні

Сучасні вироби виготовляються з полівінілхлориду, який проходить усі ступені санітарно-епідеміологічного контролю. Тому надувні меблі, що представлені, наприклад, за посиланням https://www.spok.ua/inflating-furniture/c56817/, завжди мають сертифікати якості, що підтверджують відповідність санітарним нормам.

 

В надувних виробах не розмножуються пилові кліщі, бактерії та грибки, тому вони не можуть викликати алергічних реакцій, а отже, за цим показником вони більш безпечні, ніж матраци чи подушки з натуральних матеріалів.

Міф 4. Надувні меблі мають недовгий строк експлуатації

Надувне крісло, подушка чи матрац будуть довго приносити задоволення господарю, не втрачаючи своїх якісних показників, якщо дотримуватися простих правил використання:

  • Не стрибати по поверхні виробу;

  • Не використовувати гострі предмети поруч;

  • Не тримати надувний виріб біля відкритого вогню;

  • Не дозволяти домашнім тваринам гратися поруч (не кусати, не рвати);

  • Використовувати додатковий захист для надувного виробу – спеціальний чохол. Для подушки це може бути звичайна наволочка, для матраца чи ліжка – простирадло з еластичною резинкою або наматрацник;

  • Якщо меблі будуть знаходитися під сонячними променями, слід надувати їх лише на третину.

В випадку, коли надувні меблі починають здуватися, слід знайти причину – поріз чи прокол. Цей дефект легко усунути за допомогою спеціальних латок, які продаються у магазинах з цією метою. До того ж найчастіше ремкомплект йде в наборі з матрацом чи ліжком.

Надувні меблі є зручними, функціональними, а в деяких випадках просто незамінними атрибутами життя сучасної людини. А щоб ніякі міфи не дошкуляли, слід просто купити та перевірити власноруч.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: