fbpx

Надвірна в жалобі: помер боєць АТО Юрій Ментинський

Суспільство 12:54, 26.04, 2016

Співчуття родині добровольця висловлюють міський голова, депутатський корпус, виконавчий комітет Надвірнянської міської ради та вся громада Надвірної.

Юрій Ментинський пішов добровольцем захищати нашу державу від сепаратистів та російських окупантів до лав Збройних Сил України в серпні минулого року. Військову службу проходив у складі 53-ї механізованої бригади, в/ч Польова пошта в 0927 м. Сєвєродонецьк. Безпосередньо брав участь у районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, зокрема під Авдіївкою, на шахті "Бутівка", пише Надвірнянська правда

Під час ротації проходив навчання на полігоні "Широкий Лан", де і отримав загострення страшної хвороби, яка забрала його життя.

Деталей про місце служби не хотів розповідати, тому що "по телефону не можна…"

У зв’язку із смертю патріота Юрія Ментинського розпорядженням міського голови Зіновія Андрійовича 25-26 квітня в м. Надвірна оголошено днями жалоби:

"Розділяємо Ваш біль та глибоко сумуємо разом з родиною. Нехай Господь Бог допомагає Вам та нашій громаді перенести цей важкий біль втрати близької людини. Нехай у наших серцях ніколи не згасає пам’ять про Героїв, які стали на захист незалежності України. Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищають нашу державу. Герої не вмирають…"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: