fbpx

Надвірнянець розгулював Франківськом із наркотиками в кишені

Суспільство 10:55, 26.12, 2014

Дільничні інспектори міліції Івано-Франківського міськвідділу міліції під час несення служби затримали чоловіка, який мав у кишенях куртки марихуану.

Чоловік викликав підозру. Під час розмови з правоохоронцями 31-річний мешканець міста Надвірна поводився неспокійно й постійно тримав руку в кишені. Відтак, при поверхневому огляді оперативники виявили в нього паперовий згорток із марихуаною, вагою близько шести грамів.

Чоловік розповів, що приїхав в обласний центр погостювати до своїх друзів, а вилучена речовина є марихуаною, яку він зберігав для власного вживання без мети збуту, повідомили в прес-службі УМВС в Івано-Франківській області.

Наразі за цим фактом проводиться подальша перевірка. Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Йому загрожує обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Речові докази вилучені та направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення хімічного дослідження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: