fbpx

Надвірнянська ЗОШ №2 перейняла естафету "Вареники для фронту". ФОТО

Суспільство 20:59, 25.02, 2017

Вже доброю традицією у Надвірній стала організація благодійних акцій на підтримку воїнів, які сьогодні захищають на східних рубежах територіальну цілісність України.

Під час таких акцій готують смачні страви домашньої кухні, ліплять вареники, проводять збір необхідних речей та продуктів, які волонтери доправляють на передову. Наприкінці минулого року вечорниці "Вареники для фронту" пройшли в Надвірнянській ЗОШ №3, під час яких було наліплено 15 600 вареників. А нещодавно вареники для воїнів АТО ліпили в Надвірнянській ЗОШ №1 (понад 7 тисяч).

Сьогодні естафета перейшла в Надвірнянську ЗОШ №2, де за участі учасників АТО, директора школи Миколи Возного, учителів, учнів та батьків відбулася благодійна акція "Вареники для фронту", повідомили у Надвірнянській міській раді.

Захід розпочався зі спільного виконання Державного Гімну України. Учні школи поклали квіти до шкільного кутка пам’яті Героїв Небесної Сотні та всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв на Майдані та в зоні АТО. Настоятель церкви Воздвиження Чесного Хреста отець Ігор Шліхутка провів спільну молитву за мир та спокій в нашій державі та поблагословив цей благодійний захід.

Захід супроводжувався виконанням учнями школи українських патріотичних пісень. Також всі присутні мали змогу ознайомитися з виставкою військової атрибутики. Висловлюючи свою підтримку учасникам російсько-української війни, школярі підготували листівки з найщирішими побажаннями для наших воїнів, які розклали у формі серця.

Вже в понеділок волонтери доправлять на передову всі наліплені сьогодні вареники, теплі речі та медикаменти, у зборі яких допомогли небайдужі мешканці Надвірної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: