fbpx

Надвірнянцю за зберігання і збут наркотиків загрожує десять років ув'язнення з конфіскацією майна

Суспільство 15:09, 04.06, 2014

Працівники Надвірнянського РВ УМВС затримали 33-річного чоловіка, жителя районного центру, та двох жінок за збут наркотичних засобів.

Як повідомили "КУРСу" у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, під час проведення оперативної закупівлі наркотичного засобу в підозрюваних правоохоронці виявили та вилучили речовину, зовні схожу на наркотичний засіб. Правоохоронці певний час спостерігали та документували протиправну діяльність торговців наркотиками.

Нічого не підозрюючи, молодики збували заборонені до обігу наркотичні засоби. Крім того, підозрюваний чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та був судимий за аналогічні злочини. В ході проведення особистого огляду у фігурантів було виявлено та вилучено близько 2000 гривень. Чоловіка затримали відповідно до ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Надвірнянського РВ УМВС.

Згідно з висновком Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Івано-Франківській області зазначена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – «субітексом», обіг якого заборонений.

"Наразі відносно підозрюваних відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна", – зазначив начальник Надвірнянського РВ УМВС України в Івано-Франківській області Іван Кавінський.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: