fbpx

Напередодні Дня народження Степана Бандери "ПБС" розпочала ремонт дороги до музею Провідника

Суспільство 08:59, 02.01, 2018

У перший день нового року українці традиційно вшановують Степана Бандеру. Провідник українських націоналістів, легендарна постать, яка досі наводить жах на ворогів нашого народу, народився у перший день 1909 року.

Бандера народився на Калущині, у селі Старий Угринів. Саме там у 2000 році, у старій резиденції та на колишньому обійсті священика Андрія Бандери – батька Степана, спорудили історико-меморіальний комплекс. З того часу у маленьке село приїжджають тисячі людей з різних куточків України та світу.

Та навіть попри те, що це місце – символічне для багатьох людей, дорогу до Старого Угринова не ремонтували чверть століття. Ями та вибоїни тут були скрізь, а місцеві мешканці тільки слухали численні обіцянки місцевих чиновників. Врешті звернулись до нардепів Олександра та Віктора Шевченків. Укропівці відгукнулись, і ще до настання холодів, з ініціативи нардепа від 85-го округу Віктора Шевченка, на відтинку від села Новиця до Старого Угринова запрацювала техніка.

"Попри те, що грошей із державного бюджету нашій фірмі досі не виділено жодної копійки, нам винні сотні мільйонів за вже зроблені дороги області, а залізниця не спроможна забезпечити нас потрібною кількістю вагонів для доставки сировини, керівництво "ПБС" прийняло рішення розпочати ремонт за власний кошт", – зазначило керівництво фірми.

Наразі на дорозі уже здійснили підготовчі роботи  розпушили старе дорожнє покриття і регенерували основу методом холодного ресайклінгу.

"Ми не можемо відкладати роботи на невизначений термін, адже жителі району та цього села дуже довго чекали на ремонт цієї дороги. За чверть століття жодна влада так і не змогла розпочати роботи. Тоді як цей шлях веде до музею однієї із найлегендарніших постатей української історії – Степана Бандери. Попри усі труднощі ми відремонтуємо це покриття. Дорога до музею Провідника буде якісною", – зазначив народний депутат України Олександр Шевченко.

А уже з весни фахівці буковелівської фірми "ПБС" візьмуться за укладання нижнього вирівнювального шару асфальтобетону. А після того облаштують верхнє покриття.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: