fbpx

Нардеп Соловей заявив, що за перевізником Соханом стоять інші персонажі, які "кришують схему"

Політика 11:35, 22.12, 2015

Народний депутат Юрій Соловей прокоментував нинішні звинувачення підприємців-перевізників на його адресу.

Як повідомляв КУРС, перевізники, які підтримують переможця міського конкурсу на пасажирські перевезення Володимира Сохана, сьогодні вийшли на пікет до міської ради зі звинуваченнями на адресу нардепа Юрія Солов'я. Перевізники вважають, що нардеп прямо лобіює інтереси близької до нього фірми і тисне на конкурентів, використовуючи свій статус.

Юрій Соловей категорично заперечує обвинувачення. 

"Жодної розмови між мною і Соханом щодо перевезень не було. Якщо є докази, нехай оприлюднить. Рішення конкурсної комісії справедливо піддали сумніву, адже віддавати більшість маршрутів підприємцю, який відзначився недоплатою податків, є як мінімум неправильним. Те, що більшіть маршрутів віддають одній людині, вже може бути ознакою цілої схеми для викачування мільйонних коштів з бюджету. Підтримую усіх громадських діячів, журналістів та депутатів у боротьбі проти корупції. Тому вважаю, що такі речі мають бути публічними. Зроблю усе, щоб довести цю справу до кінця. Розумію, що за цим підприємцем стоять інші персонажі, які кришують схему.  моєю інформацією кришували і продовжують його кришувати певні чини СБУ та діючий депутат міськради. Не відвертятся. Тут замішані великі гроші, тому ці діячі зроблять усе, аби втриматися на них, в тому числі вже зараз вони застосовують методи дискредитації усіх, хто стане на їхньому шляху", – зазначив Юрій Соловей.

Як повідомляв КУРС, 15 грудня в Івано-Франківську оголосили переможців відкритого конкурсу на пасажирські перевезення. Підприємця Сохана вимагали зняти з конкурсу за несплату податків і недостовірну інформацію в заявці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: