fbpx

"Народний голос" "Х-фактора" Петро Гарасимів з Прикарпаття не пройшов до фіналу. ВІДЕО

Суспільство 12:58, 16.12, 2018

У четвертому прямому ефірі шоу "Х-фактор" покинули талановитий прикарпатець Петро Гарасимів та Duke Time.

Після 16 випуску дев'ятого сезону "Х-фактору", що вийшов на телеканалі СТБ 15 грудня, шоу покинули ще два учасники – Петро Гарасимів та гурт "Duke Time". У фіналі боротьбу продовжують лише четверо конкурсантів.

У дев'ятому сезоні змінилися правила вибування в прямих ефірах. За результатами глядацького голосування, яке відкриється після виступу всіх учасників, в номінації потрапляють відразу три артисти. Вони виконують пісню "за життя", після чого судді шоу зможуть врятувати від вибування лише одного. У глядачів для голосування буде не одна година, як раніше, а рекламний блок – 5-7 хвилин.

Цього разу виконавці виконували пісні, які їм запропонували конкуренти. Петро Гарасимів співав відому пісню Іво Бобула та Лілії Сандулеси "А липи цвітуть", а також легендарну пісню Миколи Мозгового "Любов останньою ніколи не буває".

 

Так сталося, що глядачі віддали більше голосів за його конкурентів, тож прикарпатцю з команди Андрія Данилка довелося співати "пісню за життя". Композиція Миколи Мозгового "Материнська любов" у виконанні Петра прозвучала надзвичайно красиво. 

 

І хоч тренер віддав свій голос за Петра, але інші судді за нього не проголосували. Тож прикарпатець, за яким встигло закріпитися означення "народного голосу шоу" покинув програму за крок до фіналу. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: