fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Наручні годинники та сотні тисяч гривень: Сич нагородив переможців конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Наручні годинники та сотні тисяч гривень: Сич нагородив переможців конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Суспільство 14:22, 06.12, 2016

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Івано-Франківській обласній раді відбулося урочисте нагородження переможців 7-го обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. А також переможців обласних конкурсів "Громада кращого довкілля", "Краща спортивна громада" та "Краща етнокультурна громада".

Вітаючи представників місцевого самоврядування з усієї області, які зібралися на урочистості, голова облради Олександр Сич побажав, щоби "кожен виправдав сподівання виборців і прийшов до наступного виборного терміну з чистою совістю".

"Наші люди чекають від нас реальних кроків, всі змучилися від обіцянок. Співчуваю тій відповідальності, яка лягла на ваші плечі, але разом із тим ми, облрада, так само як і мешканці Прикарпаття, хочемо бачити ваші реальні дії для громади", – звернувся до сільських і міських голів та депутатів, працівників апаратів рад заступник голови облради Сергій Басараб.

Керівництво облради відзначило цьогорічну активність місцевого самоврядування у конкурсі проектів, що його проводить Івано-Франківська обласна рада.

"Якщо раніше було 130-160 проектів у середньому від 100 громад, то на теперішній конкурс 243 громади подали 440 проектів",  повідомив Сич.

Переможцям конкурсів вручили дипломи, які дають право отримати кошти на розвиток населених пунктів.

Дипломи і співфінансування з обласного бюджету в обсягах від 150 до 400 тис. грн. отримали 133 громади Прикарпаття на загальну суму 22 млн 457 тис. грн.

Переможцям конкурсів "Громада кращого довкілля" і "Краща спортивна громада" вручили відповідні дипломи Івано-Франківської обласної ради I, II та III ступенів у кожній номінації та також виділили кошти з обласного бюджету в таких обсягах:

– за перше місце – 200 тис. грн;
– за друге місце – 150 тис. грн;
– за третє місце – 100 тис. грн.

Переможцям конкурсу "Краща етнокультурна громада", відповідно до етнокультурних регіонів Гуцульщина, Покуття, Опілля, Бойківщина, також вручили відповідні дипломи Івано-Франківської обласної ради, кожен з яких принесе по 200 тис. грн. 

У номінації етнокультурний регіон Бойківщина відзначили Великотур’янську сільську раду Долинського району; Покуття – Гостівську сільську раду Тлумацького району; Опілля – Світанківську сільську раду Рогатинського району; Гуцульщина – Верховинську селищну раду.  

Окрім того, голова облради нагородив представників місцевого самоврядування цінними подарунками  наручними годинниками та подяками, до яких додавалося заохочення у конверті. 

Повний перелік нагороджених дивіться тут. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: