fbpx

Наші люди: про що мріє сільський голова Татарова Олег Дзем’юк. ВІДЕО

Стиль життя 19:54, 10.05, 2016

Донедавна журналіст, головний редактор, а тепер сільський голова туристичного Татарова Олег Дзем’юк розповів, як спільно з громадою змінює село на краще.

До обрання сільським головою рідного Татарова Олег Дзем’юк працював головним редактором газети "Яремчанський вісник". Посаду війта сільська громада довірила йому в жовтні 2015 року.

"Робота схожа на журналістську,  каже Олег. – Це передовсім спілкування з людьми…"

Молодий війт запроваджує нові стандарти в роботі сільради: відкритий бюджет, відкриті сесії, залучення громади до прийняття рішень. Він не втрачає, а, навпаки, зміцнює зв’язок з виборцями, намагаючись заохотити земляків до спільної роботи над розвитком села.

"Нашим чиновникам бракує розуміння людей. Вони ніби й самі з людей походять, але коли потрапляють у систему, то бюрократична система з’їдає їх. Моє завдання – не датися тій системі, лишатися людиною, самим собою",  каже Олег.

Днями у Татарові провели перший фольклорно-етнографічний фестиваль "Юріївська ватра". Цей фестиваль, каже Олег Дзем’юк, має сприяти розвитку туризму в селі, допоможе реалізувати курортний потенціал Татарова.

Саме в день фестивалю в Олега народилася донечка: "Вона виросте і побачить інше село, краще… Кращу область, державу… Діти, які народжуються сьогодні, через роки мають сказати нам, батькам: ви – молодці…"

Дивіться також: 

Наші люди: Олег "Мох" Гнатів про Familia Perkalaba, музику, місто і любов. ВІДЕО

Наші люди: Іванофранківець Віталій Мерінов розповів про шлях до чемпіонства. ВІДЕО

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: