fbpx

Нацполіція призупинила роботу з додатком "Моя поліція", який тестувався у Франківську

Суспільство 22:10, 29.11, 2017

У чотирьох областях Національна поліція в односторонньому порядку призупинила роботу з мобільним додатком "Моя поліція", створеним для комунікації між правоохоронцями та свідомими громадянами.

Про це 24 Каналу повідомили розробники додатку.

"Зранку 28 листопада в управління служби 102 міста Дніпро надійшло розпорядження припинити роботу з додатком "Моя Поліція" на підставі наказу №1208. Увечері того ж дня таке ж розпорядження надійшло в службу 102 Чернівців. Команда розробників не отримала жодного офіційного сповіщення або пояснення, яке б інформувало про припинення співпраці з Національною поліцією", – розповіли розробники.

Наразі Національна поліція призупинила роботу з мобільним додатком в односторонньому порядку в усіх 4 областях, де він використовувався в тестовому режимі, а саме у Чернівецькій, Рівненській, Вінницькій та Івано-Франківській областях та у місті Дніпро.

"Моя Поліція" – це мобільний додаток для інтерактивної комунікації органів поліції та свідомих громадян. Користувачі мобільного додатку можуть викликати допомогу 24/7 одним дотиком завдяки функції SOS, яка миттєво передає диспетчеру координати місцеперебування постраждалого, оцінювати роботу поліцейських та допомагати у розслідуваннях, знаходити найближчі відділення поліції та медичної допомоги, отримувати важливі повідомлення від територіальних представників Національної поліції.

Зазначимо, що в серпні 2017 року мобільний додаток "Моя Поліція" отримав статус офіційного каналу комунікації між органами Нацполіції та громадськістю для швидкого інформування підрозділів поліції про правопорушення та розпочав роботу у тестовому режимі у вищезгаданих 4 областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: