fbpx

Нацполіція хоче збудувати багатоповерхівку на Дудаєва в Івано-Франківську

Суспільство 09:44, 14.09, 2017

Національна поліція в Івано-Франківській області планує збудувати багатоповерховий житловий будинок з об’єктами торгово-розважальної інфраструктури на земельній ділянці по вулиці Джохара Дудаєва, 18.

12 вересня голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук підписав розпорядження про надання головному управлінню Національної поліції в Івано-Франківській області дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою подальшої зміни її цільового призначення.

Дозвіл надано на підставі клопотання головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Управління Нацполіції в області отримало дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки державної власності площею 0,7766 га, розташованої за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Джохара Дудаєва, 18, з метою подальшої зміни цільового призначення земельної ділянки на землі житлової та громадської забудови, цільове призначення: 02.10 "Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури".

Координація роботи щодо виконання розпорядження покладена на головного відповідального виконавця – головне управління Держгеокадастру в області.

Рініше КУРС писав, що Нацполіція хоче збудувати будинок на дев’ять поверхів по вулиці Шкільна, 5. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: