fbpx

Науковий парк "Прикарпатський університет" спільно з польським партнером проводитиме конкурси стартапів

Суспільство 21:36, 15.12, 2016

Днями генеральний директор наукового парку "Прикарпатський університет" Роман Бубна та президент Правління Люблінського технопарку Томаш Малецькі підписали Угоду про співпрацю між науковим парком "Прикарпатський університет" та технологічним парком міста Люблін (Республіка Польща).

Ця Угода передбачає широкий розвиток співпраці між двома інноваційними структурами України та Польщі. Зокрема, планується стажування персоналу нашого парку на базі польського технопарку, організація взаємних відвідин науковців обох міст з метою налагодження контактів та пошуку тематик для спільних досліджень, популяризація розвитку інноваційного підприємництва серед молоді, подання спільних запитів для участі у програмах Європейського Союзу, розширення співпраці з іншими технопарками Польщі, України чи третіх держав.

Однак найбільш вагомим результатом цієї Угоди є домовленість про проведення спільних польсько-українських конкурсів стартапів. Така можливість розкриває перед потенційними учасниками конкурсу ринки двох держав, кращі можливості щодо сприяння їх розвитку зі сторони інноваційних структур, якими є науковий парк та технопарк, спільне навчання менторами. Таким чином планується сформувати завершену та привабливу для інвестора пропозицію та потенційно створити національні та інтернаціональні команди для генерування та успішних реалізацій своїх ідей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: