fbpx

Найбільше Пенсійному фонду на Прикарпатті боргують хімічні підприємства

Економіка 18:35, 27.02, 2015

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка відбулася нарада, на якій розглянули комплекс питань щодо заходів з наповнення бюджету Пенсійного фонду в Україні.

Як стверджує Ігор Пасічняк, мета зустрічі полягає в розгляді окремих питань, які потребують підсилення з боку облдержадміністрації, а також визначенні дієвих заходів, спрямованих на наповнення бюджету Пенсійного фонду України.
 
На засіданні  присутні  акцентували увагу на встановленні жорсткого контролю за виконанням урядових доручень, спрямованих на наповнення цього бюджету, в тому числі шляхом погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України.
 

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Анатолій Назаров розповів, що перед Фондом є значна заборгованість, в основному значну частину її складають борги хімічних підприємств області. Він  вважає, що, залучившись підтримкою місцевих органів виконавчої влади, буде можливість працювати із боржниками на місцях.

Як стверджує Ігор Пасічняк, це питання буде детально розглянуто  на засіданнях колегій райдержадміністрацій та виконавчих комітетів у II кварталі та на колегії ОДА у другому півріччі.

"В облдержадміністрації сформовано новий склад колегії, тож є можливість  заслухати питання щодо наповнення бюджету ПФУ та погашення заборгованості до Фонду у розрізі по кожному з районів,  підкреслив Ігор Пасічняк. – Таким чином ми активізуємо роботу та надамо відповідні доручення райдержадміністраціям для їх вирішення".

За результатами засідання вирішили створити робочу групу із представників органів виконавчої влади, територіальних органів Фіскальної служби та головного управління юстиції в області щодо наповнення бюджету ПФУ та платежами до Фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: