fbpx

Найбільший наш здобуток – це команда ідейних людей, – Ольга Галабала

Політика 09:03, 25.12, 2018

Найбільшим здобутком команди кандидата в Президенти України Юрія Дерев’янка є ідейні люди, які пройшли випробування політичними репресіями і владою та вистояли.

Про це заявила керівник фракції партії "ВОЛЯ" в Івано-Франківській обласній раді Ольга Галабала під час Форуму команди кандидата в Президенти України Юрія Дерев’янка в Києві.

"Найбільша наша цінність і здобуток за цей рік і попередні роки – це наша команда",  заявила Галабала.

Вона пригадала, як 8 років тому починався шлях ідейних людей, коли спочатку було 3 людини, потім п’ять людей, потім 10, потім івано-франківська та львівська команди.

"Сьогодні нас понад 400 людей в залі з усієї України. Це люди, які борються за цінності, за ідеали, а не за владу",  підкреслила Галабала.

Вона підкреслила, що люди, які стали депутатами, мерами, головами ОТГ від команди Дерев’янка, отримали багато проблем, тиску, переслідувань влади.

"Це команда ідеалістів, які борються за ідейні цінності. Іншої такої команди в країні нема. Жодної ідейної політичної команди немає, крім нашої. Наша команда пройшла через всі політичні репресії за нашу позицію, що ми проти влади, що ми за імпічмент, проти корупції, за нормальні правила в країні",  заявила Галабала.

Вона нагадала, що після перетину кордону Михайлом Саакашвілі 400 людей опинились під політичними репресіями. "Три людини сиділи в тюрмі, 7 знаходяться під домашнім арештом. Будь-яка інша команда після такого б розпалась. Ми вистояли, ми не зробили кроку назад. Після того, як Михайла вислали з країни, ми стали сильнішими",  заявила політик.

За її словами, в команді Дерев’янка є й люди, які пройшли випробування владою.

"Ми пройшли випробування владою. 500 людей маємо у владі, 9 міських голів. Були зрадники за цей період, люди, які піддались на спокусу грошей, ми їх вигнали з команди, написали заяви і просили порушити кримінальні справи", – повідомила Ольга Галабала.

Вона нагадала, як була заступником голови Івано-франківської облради, однак її звільнили через 3 місяці через те, що фракція "ВОЛІ" не захотіла грати за корупційними правилами.

Галабала підкреслила, що Юрій Дерев’янко – це беззаперечний лідер, який дає можливість усім проявитися, завжди тримає слово, не буде розмінювати команду на політичні преференції, дає всім можливості проявитися і розвиватися.

"Виграють не партії, виграють політичні команди. Партія  це вивіска. Головне – люди. Ми маємо збудувати країну, де людина є основною цінністю. Так само в нашій команді. Якщо ми за пряму демократію – це має бути і у нас в команді",  підсумувала Галабала.

Нагадаємо, Юрій Деревянко прийняв рішення вийти з політичного партнерства з Михайлом Саакашвілі. 19 обласних команд РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі та 90% депутатів місцевих рад прийняли рішення про вихід з партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі". Далі політична команда продовжить політичну діяльність у партії "ВОЛЯ". 

Рішення про це було прийнято під час Форуму команди Дерев'янка, який відбувся у Києві 24 грудня за участі близько 450 представників зі 100 міст України.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: