fbpx

Найгірша ситуація з розчищенням доріг на межі Снятинського та Городенківського районів

Суспільство 19:45, 09.02, 2018

На нараді в облдержадміністрації обговорили стан доріг після погіршення погодних умов 8-9 лютого 2018 р., що призвело до опадів, налипання мокрого снігу та ожеледиці.

Як повідомила перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка, наразі ситуація на автошляхах області є контрольованою.

"Завдяки скоординованій роботі всіх відповідальних структур нам вдалося уникнути серйозних проблем з проїздом по магістральних дорогах, – повідомила Марія Савка. – Були певні труднощі на підйомах автомобільної дороги Стрий – Чернівці біля населених пунктів Майдан, Боднарів, Раків, а також на дорозі Івано-Франківськ –Тернопіль біля сіл Клубівці та Остриня. Але хочу наголосити, що всі ці проблеми невідкладно вирішувалися".

За словами начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василя Буджака, протягом цього періоду проїзд автомобільними дорогами забезпечували 91 одиниця техніки, 160 працівників підрядних організацій, було використано 285 тонн технічної солі та 476 тонн піщано-соляної суміші.

Наразі дещо проблемною залишається ділянка автомобільної дороги Р-20 Снятин – Тязів на межі Снятинського та Городенківського районів. У зв’язку з продовженням снігопаду та утворенням переметів дорожники області продовжують працювати в посиленому режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: