fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Найлегше когось кудись відправити, – прикарпатські ветерани АТО прокоментували заяву міністра спорту щодо реабілітаційного центру

Найлегше когось кудись відправити, – прикарпатські ветерани АТО прокоментували заяву міністра спорту щодо реабілітаційного центру

Суспільство 13:51, 04.09, 2015

Заступник голови обласної організації ветеранів АТО Андрій Долик прокоментував заяву міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, який заявив, що не бачить сенсу у реабілітації прикарпатських бійців АТО на спортбазі "Заросляк". Натомість він запропонував їм проходити реабілітацію в "Західному реабілітаційному центрі параолімпійців", який працює у Львівській області.

Прикарпатські ветерани АТО не погоджуються із думкою міністра та все ж наполягають, що в Івано-Франківській області має бути свій реабілітаційний центр.

"Все одно ми будемо боротись за те, щоб був свій реабілітаційний центр на Прикарпатті. Може, на львівській базі кращі умови, але кожна область має мати свою базу. Чому ми маємо їхати на Львівщину? Ми будемо робити все, щоб у нас запрацював реабілітаційний центр. Потрібно створити необхідні умови. Перекинути когось з одного місця в інше  це найлегше", – сказав Долик.

Нагадаємо, сьогодні у Франківську міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час зустрічі в Івано-Франківській ОДА заявив, що, на його думку, недоцільно, щоб бійці АТО проходили реабілітацію на спортбазі "Заросляк" біля підніжжя Говерли. Раніше таку пропозицію подали прикарпатські ветерани АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: