fbpx

Назад у передмістя: чому покупці квартир не хочуть жити в столиці?

Суспільство 10:48, 14.05, 2019

Купити квартиру у передмісті Києва можна від 15 до 25 тисяч доларів. Ціни на подібне помешкання у новобудовах Києва на 5 – 10 тисяч дорожчі. Та що отримує покупець квартири, якщо обирає передмістя?

ЖК Благород в с. Крюковщина

Переваги передмістя. Купити квартиру у Крюківщині

Сьогодні у Києві будуються 250 нових житлових комплексів, та не кожному покупцеві по кишені столичне житло. Що ж робити? Для багатьох альтернативою стає передмістя. Ще декілька років тому покупці обирали Ірпінь, Бучу, але і там ціни на житло подібні до столичних, та і найближчим передмістям ці міста назвати складно. Чи придивлялися ви до сіл, які межують з великим містом?

Селище Крюківщина розташоване по сусідству із Києвом та Вишневим. Від великого міста його відділяють шість кілометрів. Щоб доїхати з села до найближчої станції метро, знадобиться не більше 15 хвилин або двадцять хвилин електричкою до київської залізниці. На такий маршрут з віддалених районів Києва прийдеться витратити більш ніж годину.

У перспективі розвиток Києва запланований у так званому Одеському напрямку. На генплані столиці зазначене будування нових доріг, станції метро. Реалізація цих планів розпочнеться вже найближчим часом. Тому зростання цін на житло в цих районах не змусять довго себе чекати.

Та вже зараз Крюківщину освоюють різні забудовники, тут з’являються цікаві пропозиції для вибагливих покупців, але якщо будівництво на завершальній стадії, ціна за квадратний метр збільшується.

Найвигідніші умови на купівлю житла пропонує ЖК Благород. Це комплекс комфорт-класу у Крюківщині від надійного забудовника. На рахунку цього девелопера вже є комплекс, введений в експлуатацію та заселений мешканцями. Чому купити квартиру в ЖК Благород  найкраща ідея? Тому що комплекс на стадії будівництва, але перша черга будинків вводиться в експлуатацію наприкінці року.

Забудовник підійшов до будівництва ґрунтовно, бо підводить до комплексу централізоване водопостачання та водовідведення з Києва, створює необхідну інфраструктуру та пропонує квартири від 14 тисяч доларів. Монолітно-каркасне будівництво надає можливість змінювати планування квартир, а стіни з червоної цегли утеплені мінватою  це теплі квартири.

ЖК Благород

Найчастіше клієнти, шукаючи квартиру, питають про школу, магазини, зручність самого ЖК та ціну. На території комплексу заплановано будівництво двох дитячих садочків та школи. Перші поверхи будинків призначені для комерційних приміщень, тому, обираючи квартиру в ЖК Благород, є можливість знайти роботу або відкрити власний бізнес. Вже ведуться перемовини із гіпермаркетом "Novus" та відкриттям відділення Нової Пошти. До речі, Благород позиціює себе як комплекс, в якому можна жити, працювати та відпочивати.

Щодо відпочинку. В Крюківщині є два озера та ліс. Вони мають статус Державного заказника під назвою "Озерне" та розташовані поблизу нового комплексу. Окрім алей та зон для відпочинку у самому ЖК, на прогулянку можна ходити й до лісу, а влітку відпочивати з дітками на березі озера. Чоловіки полюбляють ранкову рибалку. Тут затишно і зручно водночас!

У ЖК Благород поєднані відповіді на потреби покупців: просторі двори між будинками, вдосталь паркувальних місць, територія з охороною, 25 дитячих майданчиків, різноманітні зони для відпочинку, щоб зайнятися спортом або посмажити барбекю, покататися на роликах або пограти у волейбол; навчальні заклади та магазини.

Вивчаючи ціни на квартири в Києві, не поспішайте розчаровуватися, краще придивіться до пропозицій у передмісті. Квартири в ЖК Благород у Крюківщині тому яскравий доказ. Більше дізнатися про ціни в Благороді, роздивитися квартири та ознайомитися з проектом в цілому можна на офіційному сайті ЖК Благород. Та краще один раз побачити, ніж сто разів почут: приїжджайте до Крюківщини  переконуйтеся в усьому самі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: