fbpx

НБУ затвердив графік роботи банків на час новорічних і Різдвяних свят

Економіка 13:46, 16.12, 2016

Національний банк України затвердив регламент роботи системи електронних платежів СЕП та банків на час завершення звітного року.

28 та 29 грудня робота СЕП продовжується на 2 години.

30 грудня о 13:00 всі учасники СЕП зможуть проводити платежі тільки в системі одного банку, а також платежі на користь НБУ й органів Державної казначейської служби. Нацбанк та органи Держказначейства зможуть проводити платежі на всіх учасників СЕП. Батьківський день в СЕП закінчиться о 15:00. 

2 та 9 січня 2017 року СЕП, система електронної пошти НБУ, депозитарій, система обліку депозитних сертифікатів, система підтвердження угод на міжбанківсьому валютному ринку, система КредІнфо, а такаж автоматизована інформаційна система (реєстр договорів з нерезидентами) працювати не будуть.

3 січня 2017 року банки будуть працювати без клієнтів та забезпечуватимуть комплекс робіт, пов'язаних з початком нового звітного року. В цей день не будуть здійснювати міжбанківські перекази через СЕП.

4-6 та 10 січня 2017 року СЕП і банківська система України працюватимуть у звичайному режимі.

З 30 грудня 2016 року і до 4 січня 2017 року включно буде діяти офіційний курс гривні до іноземних валют, який був встановлений НБУ 29 грудня.

В період з 31 грудня до 9 січня включно банки зобов'язані забезпечити безперебійну роботу банкоматів і передбачити купюри різних номіналів для обслуговування клієнтів. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: