fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Не дозволю обкрадати армію", – Президент прокоментував розтрату 28,5 бюджетних мільйонів, у якій замішаний помічник прикарпатського нардепа

"Не дозволю обкрадати армію", – Президент прокоментував розтрату 28,5 бюджетних мільйонів, у якій замішаний помічник прикарпатського нардепа

Суспільство 19:19, 14.07, 2017

Під час візиту на Львівський бронетанковий завод, керівництво якого сьогодні затримало НАБУ, Петро Порошенко заявив, що його позиція збігається із позицією правоохоронних органів, які демонструють рішучі кроки у боротьбі з корупцією.

Про це Президент Петро Порошенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. 

"Нікому не дозволю обкрадати армію, гріти руки на поставках до Збройних сил!

Український народ віддає останнє, й наживатися на цьому не дозволено нікому.

Це моя позиція і позиція правоохоронних органів, які демонструють рішучі кроки у боротьбі з корупцією", – висловився глава держави.

Про це він заявив під час візиту на Львівський бронетанковий завод.

Нагадаємо, сьогобдні, 14 липня, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали п'ятьох посадових осіб Збройних сил України та ДП "Львівський бронетанковий завод" за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу  розтрата майна. Мова йде про те, що співробітники Центрального бронетанкового управління ЗСУ, ЛБТЗ і засновник фірми-посередника (якого також затримали) незаконно розтратили в 2015 році 28,5 млн гривень.

Як писав КУРС, серед затриманих – директор Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків, помічник прикарпатського нардепа Юрія Солов‘я.

Суть схеми полягала у тому, що замість нових двигунів для танків Т-72 насправді було закуплено двигуни, які раніше використовувалися. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: