fbpx

Не можна мочити порох під час війни: Петро Шкутяк про небезпеки обрання Зеленського

Політика 14:46, 10.04, 2019

Депутат Івано-Франківської міської ради, громадський діяч і ветеран АТО Петро Шкутяк звернувся до колег і громадських активістів учора, 9 квітня, на сесії міської ради.

"У нас відбувся перший тур президентських виборів, і під час кампанії більшість кандидатів намагалися завоювати підтримку критикою Петра Порошенка. І це було б нічого, якщо б не війна. Цю тенденцію підігрівав наш ворог, всіма можливими способами атакуючи репутацію Президента. Це спрацювало і дало результат у вигляді відсотків за кандидатуру Володимира ЗеленськогоНе будуйте собі ілюзій, що Зеленський – це людина Коломойського. Варто усвідомлювати, що це ворог зайшов до нас ізсередини. Зеленський  проект Росії. Я не перебільшую. Його обрання може стати знищенням України",  сказав Петро Шкутяк

"Коли сьогодні багато кандидатів першого туру мовчать і очікують, що все якось минеться, то це не так. Дехто сподівається потрапити у Верховну Раду. Але після приходу влади Зеленського не буде виборів: ні парламентських, ні місцевих. Виборів таких, які були до цього в Україні, більше не буде. Ми опинимося перед загрозою реальної громадянської війни і зовнішньої агресії", – вважає Шкутяк.

"Більшості людей ви відомі, і я знаю, що вас чують та слухають. Треба говорить, а не мовчати. Зараз нема сенсу казати "якби" і "але". Ставка надто висока. Обговорювати, як нам жити і що змінювати в державі, є сенс, якщо ми її збережемо. Якщо втратимо, то боротися доведеться не з корупцією, а за власне фізичне виживання, – наголошує Петро Шкутяк. – Прошу та закликаю до того, аби ваша позиція була чіткою та недвозначною. Ще є півтора тижні, щоб змінити словом кожного. Чітко висловлюйте свою думку під час спілкування із людьми та в соцмережах".

"Мочити порох під час війни – це діяти на користь противника. У нас є ще півтора тижні, говоріть людям прямо, що Україні потрібен Порох!" – завершив звернення Петро Шкутяк.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: