fbpx

Не на того натрапили. "Державна фіскальна служба на Яремчанщині діє шахрайськими методами", – Андрій Марійчин

Суспільство 17:50, 07.02, 2018

Про візит осіб, які представилися працівниками Державної фіскальної служби в Івано-Франківській області, розповів депутат Івано-Франківської облради від фракції "ВОЛЯ" Андрій Марійчин.

Він зазначив, що податківці прийшли до його пункту лижного прокату в селі Яблуниця і попросили представитись та показати ідентифікаційний код. Однак свої імена не називали і службове посвідчення та документ, на основі якого прийшли, відмовилися показати. 

"Працівники податкової прийшли до мене незаконно. В мене був шок, коли державний орган приходить на обстеження, а його представники не мають посвідчень. Згодом вони вже з радістю пішли б геть, однак я їх зупинив і сказав, що поки ми не вияснимо, хто вони, вони нікуди не підуть. Відразу почалися маневри, один з перевіряючих почав тікати. Я викликав поліцію. Складені протоколи, пояснення. Замість службових посвідчень особи, які намагалися здійснити обстеження, пред’явили лише довідки. Ба більше, довідки були лише у двох із чотирьох податківців. На мою думку, в діях даних осіб вбачається вчинення шайхрайства та корупційних злочинів", – розповідає Андрій Марійчин.

Тож Марійчин в заяві звернувся до правоохоронців, аби ті встановили законність дій цих осіб та законність документів, які вони пред’явили. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: