fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Не ставте палиці в колеса", – Дмитро Міхалець обурений втручанням псевдоактивіста "Хіміка" в роботу патрульної поліції Івано-Франківська

"Не ставте палиці в колеса", – Дмитро Міхалець обурений втручанням псевдоактивіста "Хіміка" в роботу патрульної поліції Івано-Франківська

Суспільство 10:55, 11.02, 2017

Головний патрульний Івано-Франківська Дмитро Міхалець у гнівному пості в соцмережі розповів про франківця, який постійно намагається "відмазати" нетверезих водіїв.

"Активіст" Михайло, – назвав свій пост Дмитро Міхалець. На фото, яким супроводжується допис, впізнаваний франківець Михайло Бойчук, відомий городянам як "Хімік".

Після подій Революції гідності у Франківську, де вперше "засвітився", "Хімік" спеціалізується на всіляких "домовленостях". Зокрема, приїздить на інциденти з рибоохороною на Бурштинському водосховищі. І, як виявляється, ще й з'являється на затримання нетверезих водіїв патрульними поліцейськими. 

Дмитро Міхалець уважає, що Михайло "Хімік" недолюблює патрульну поліцію. 

"В Івано-Франківську знаю багато цікавих людей. Один з них – Михайло, якого називають активістом, а він завжди каже "Я громадянин України", але без пафосу, а з притиском.

Михайлу подобається реформа поліції, він завжди намагається допомогти громаді, але, здається, що він недолюблює патрульну поліцію.

Вже кілька разів (думаю, то може бути просто збіг обставин) Михайло приїздив підтримати п'яних водіїв, яких зупиняли патрульні. Підтримку водії оцінювали, але помочі не було.

А вчора Михайло приїжджав "травити старшокласників" – так він називає патрульних. У місто, попри заборону, прорвалася вантажівка. Копи її наздогнали та зупинили. І тут водій фури увірував, що патрульні напідпитку.

На місце одразу ж, чомусь, приїхав Михайло! Приїхали й працівники Управління внутрішньої безпеки. Патрульні пройшли огляд на стан сп'яніння, вони таки тверезі. А Михайло знову розчарований.

Отже, не будьте Михайлом. Хочете допомогти – допомагайте порадами і пропозиціями, а не ставте палиці в колеса", – звернувся до спільноти в мережі головний поліцейський Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: