fbpx

"Не треба прикриватись "патріотизмом": Правий сектор закрив для Віталія Козловського сцени Франківська

Суспільство 18:09, 12.05, 2018

"Правий сектор" Івано-Франківська виступив із відкритою заявою, якою засудив виступ українського співака Віталія Козловського на концерті в Москві 9 травня – на День побєди.

НВР "Правий сектор" Івано-Франківськ" оприлюднив свою позицію  звинуватив Віталія Козловського у зраді і пообіцяв, що відтепер всі сцени Франківська для нього закриті. 

"Віталій Козловський виступив на концерті до Дня перемоги у Москві 9 травня, на своїй сторінці у Facebook написав, що він не заперечує своєї участі у даному заході. Метою виступу в Росії, за словами артиста, було "просувати українську ідею і нашу правду простим людям". Проте яку ж таку українську ідею можна просувати, співаючи радянських пісень у столиці країни-агресора, та в чому вона полягає, співак не пояснив.

Отож, Віталію не треба прикриватись "патріотизмом" і видумувати ряд причин, що демонструють зраду як вимушений благородний вчинок. Зрада  це і є зрада",  вважає "Правий сектор" Франківська.

"Україна у війні. Тисячі загиблих, сотні в полоні, а такі, як Віталій, і досі не зрозуміли, що співати для ворогів  огидно й аморально. Більше того  недопустимо. Проте справу зроблено.

Тому НВР "Правий сектор" Івано-Франківська заявляє, що від сьогодні вхід на франківську сцену Віталію Козловському закрито. І ми, націоналісти, будь-якими способами і методами "прийматимемо" його як ворога України.

P.S. У той день, коли незаслужений артист розважав російську публіку, загинув український Воїн, боронячи рідну землю від ворога",  йдеться у заяві ПС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: