fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Не все, що здорово їсти, здорово виглядає на голові": Майкл Щур висміяв рекорд франківських чиновників з наголовниками. ВІДЕО

"Не все, що здорово їсти, здорово виглядає на голові": Майкл Щур висміяв рекорд франківських чиновників з наголовниками. ВІДЕО

Суспільство 19:33, 21.10, 2018

У новому випуску програми "#@)₴?$0" з Майклом Щуром ведучі кепкували з міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа та його підопічних, які встановили рекорд України з "найбільшої кількості людей у наголовниках в одному місці".

Рекорд України у наголовниках із зображенням фруктів, овочів та м'яса, в якому взяли участь івано-франківські чиновники, не оминув увагою відомий ведучий Майкл Щур.

"Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків натягнув собі на голову паперове яблуко, і його підтримало 700 людей! Так в Україні з'явився рекорд із  найбільшої кількості людей з наголовниками на одній локації",  висміює подію Майкл Щур.

"Якщо ви подивитеся на цей флешмоб з космосу, то побачите не лише тарілку здорової їжі, але й мера Івано-Франківська, який еволюціонує просто на очах. Раніше він освячував ліфти та закликав освятити сцену після виступу гурту "Хамерман знищує віруси",  нагадав Щур. – А ось він співавтор унікального рекорду".

Також Щур зазначив, що не все, що здорово їсти, здорово виглядає на голові.

"Ось, наприклад, діти із наголовниками з філе курятини. Побачивши це, користувачі соцмереж віднайшли у своїй хворобливій уяві купу яскравих аналогів",  додав ведучий розважального шоу.

 

1

Нагадаємо, цього тижня в Івано-Франківську 773 особи у наголовниках із зображенням фруктів, овочів, м'яса, каші та склянок з водою встановили рекорд України з "найбільшої кількості людей у наголовниках в одному місці". Кумедні світлини з флешмобу масово поширюють користувачі соцмереж, висміюючи міських посадовців.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: