fbpx

Неоекономіка та цифрова держава: народний депутат з Прикарпаття заявив, що йде в президенти. ВІДЕО

Політика 11:18, 04.07, 2018

Один з лідерів Руху Нових Сил народний депутат Юрій Дерев’янко заявив про те, що буде балотуватись в президенти України на виборах 2019 року.

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко заявив про те, що буде балотуватись в президенти України на виборах 2019 року.

Про це він заявив на своєму новоствореному інстаграм каналі.

Нова економіка, цифрова держава, 4 основні податки, економічна легалізація, встановлення миру, повернення Донбасу і Криму – пріоритети кандидата в Президенти.

"Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави, де ми будемо мислити категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, категоріями нано- і квантових нейронних технологій. А не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними", – заявив Дерев'янко.

Він підкреслив, що виступає за побудову системи, де саме люди прийматимуть рішення в державі, використовуючи свій голос не один раз в п'ять років, а постійно. 

"Ця система стане запорукою того, щоб сучасні українці жили у мирній, заможній, успішній державі, яка буде номером один в Європі", – переконаний Юрій Дерев'янко.

Протягом наступних днів політик обіцяв пояснити на своїх сторінках в соціальних мережах про те, як він впроваджуватиме криптогривню, захищатиме право власноті, чи потрібні будуть податкова, митниця та ЦВК та як люди зможуть управляти державою. 

Нагадаємо, Юрій Дерев'янко – опозиційний політик, нардеп, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ, автор та головний лобіст законів про імпічмент президента, нове виборче законодавство, Антикорупційний суд, про люстрацію, очищення судової влади та про стратегію деолігархізації.

Протягом останніх 9 місяців був одним з лідерів народних протестів проти діяльності президента Порошенка, вимагав розслідування його можливих злочинів через процедуру імпічменту, викривав незаконні схеми збагачення чинного президента та його оточення.

Нагадаємо, про наміри балотуватися у президенти заявив народний депутат від Івано-Франківська Олександр Шевченко. Він бере участь у праймеріз партії "Укроп".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: