fbpx

Нетверезий коломиянин протаранив авто поліції, двоє інспекторів – зі струсом головного мозку

Суспільство 16:40, 19.04, 2017

У Коломиї водій легковика напідпитку вчинив наїзд на службовий автомобіль поліції та травмував двох інспекторів.

У службовому автомобілі "Фольксваген Пассат" перебували два інспектори. Один з них, котрий був на передньому сидінні, на цей час госпіталізований, другий – лікується амбулаторно. Їм діагностували закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку та забої різних частин тіла, повідомив начальник головного управління поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов. 

Сьогодні, 19 квітня, о 02 год. 20 хв. до поліції надійшло повідомлення про те, що в кюветі на об'їзній автодорозі міста Коломия знаходиться автомобіль "Опель-Вектра".

За декілька хвилин на місце події виїхав екіпаж групи реагування працівників поліції Коломийського відділу. В кюветі поліцейські виявили легковик без номерних знаків і без водія, який покинув місце події.

Поліцейські розпочали документування ДТП, при цьому вжили відповідних заходів безпеки для позначення місця оформлення ДТП. Після чого викликали евакуатор для транспортування автівки на арештмайданчик. Відтак патрульний інспектор перебував на проїжджій частині дороги та стежив за безпекою дорожнього руху, інші два інспектори пішли у службовий автомобіль, який знаходився на узбіччі, де продовжили оформлення матералів ДТП. У цей час з напрямку від Чернівців над’їхав легковий автомобіль, який врізався у патрульний.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди інспекторові, який перебував на передньому сидінні, діагностували ЗЧМТ, СГМ, забій шийного відділу хребта, забій внутрішніх зв’язок обох гомілок. Другий потерпілий правоохоронець одержав ЗЧМТ, СГМ, забій м'яких тканин голови, попереку та правої верхньої кінцівки.

В ході проведення перевірки встановлено, що 22-річний водій автомобіля ВАЗ-2108, житель Коломийського району, керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Це було встановлено в результаті проведення медосвідчення (1,5 проміле).

Інспекторів, які перебували при виконанні службових обов’язків, також освідчили згідно з вимогами законодавства – вони тверезі.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато досудове розслідування (ч. 1 ст. 286 ККУ). Призначено проведення відповідних експертиз. Службовий автомобіль одержав механічні пошкодження. Автомобілі, учасники ДТП, доставлені на майданчик тимчасового утримання Коломийського відділу поліції.

Крім того, свідок ДТП, який у цей час проїжджав попри місце події, надав правоохоронцям відеозапис із реєстратора, де зафіксовано момент зіткнення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: